Voor verwijzers

Komt u in uw praktijk bewoners tegen die wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken? Heeft u een vraag over het activiteitenaanbod in Kralingen-Crooswijk? Zoekt u een mogelijkheid voor uw cliënt om wijkbewoners te leren kennen of zoekt u iemand die kan helpen bij klusjes in huis of andere praktische zaken?

Meer dan tien organisaties hebben onder de naam “Steunpunt Welzijn” de handen ineen geslagen om de mogelijkheden voor bewoners van Kralingen-Crooswijk te vergroten. De medewerkers kennen de wijk en de organisaties en staan klaar om mee te denken bij allerhande vragen op het gebied van zorg en welzijn.

Wilt u een bewoner, met zijn/haar toestemming, aanmelden? Vul dan hiernaast de gegevens in en licht de vraag toe bij bericht. Klik op ‘verstuur’.

Wilt u een bewoner, met zijn/haar toestemming, aanmelden? Vul dan de gegevens in en licht de vraag toe bij bericht. Klik op ‘verstuur’.

En dan?

De welzijnscoach van Steunpunt Welzijn neemt binnen vijf werkdagen contact op met de bewoner en maakt een afspraak voor een gesprek. Zodra het contact is gestart met de bewoner, ontvangt u hierover een bericht van een van de welzijnscoaches van het Steunpunt Welzijn.